Bemutatkozás

“Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen.”

Assisi Szent Ferenc

Az ipari alpintechnika jelentős fejlődésen ment keresztül az utóbbi 40 évben. A sportból kinőve biztonsági szabályzattal rendelkező államilag elismert szakmává vált. Alkalmazói a legkülönfélébb szakmákkal párosítják és a legkülönlegesebb környezetben használják, így, gyakorlati szakmaként, kiemelten fontos az oktatás minősége.

A Hexa Kft. 1995 óta úttörő szerepet tölt be a szakma fejlődésében. 25 éves oktatói tapasztalatának örököseként, következő generációként, a szakma további építése, képviselése a célunk.

Ezért 2014 februárjában létrehoztuk a Hexa-Alpin Kft.-t.

Cégünk 2014 óta tagja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozat XVI. Személyi Szolgáltató Osztály Ipari Alpinista Szakmai Osztályának.

Oktatóink 2002-óta végeznek ipari alpintechnikai kivitelezői és 2007 óta oktatói, bevizsgáló, szakértői munkákat.

Oktatóink 2016-ban megszerezték az IPARI ALPINISTA MESTER címet.

Cégünk 2017 októberétől ISO 9001:2015 tanusítvánnyal rendelkezik.

Cégünk 2018 júliusától logo_MSA oktató partner.

Cégünk 2019 szeptemberében megfelelt a logo_Gravityáltal tartott logo_vodafone-Fall Arrest and Fall Arrest Rescue Training Provider auditon.

Versenyeredmények

Cégünk aktívan vesz részt a hazai és a nemzetközi szakmai életben, több versenyen is kiemelkedő eredményt értünk el.

Mestereink koszorúzása 2021

Vezetőoktatóinknak 2021-ben ezüstkoszorús és bronzkoszorús ipari alpinista mesteri címet adományozott elismeréseként a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.

2022. októberében mentőcsapatunk elismerést kapott a MOL Polyol projekten végzett munkájáért.

Cégünk 2023 augusztusa óta Petzl Training Partner

Cégünk a Petzl Soiultions részeként együttműködik a Magyar Petzl Technical Institute-tal, ezen keresztül a szakértők globális hálózatával. Szakértőként célunk, hogy hatékonyan és ügyfélspecifikusan válaszoljunk nemzetközi szinten a technikai kérdésekre, kérésekre, problémákra vagy ügyfeleink igényeire.

A Petzl Technical Partner (PTP) egy elismert szakértő cég vagy magánszemély vertikális környezetben, amely bizonyítja, hogy alaposan ismeri az adott iparágat, hozzájárul a legjobb gyakorlatok kidolgozásához, és érdemben integrálja a Petzlt rendszereikbe és tantervükbe.