Képzéseink indítását bizonytalan ideig elhalasztjuk – 2020.03.17.

Tisztelt Jelentkező!

Köszönjük, hogy tanfolyamunkra jelentkezett!

Az új típusú koronavírus járványos terjedése miatt kihirdetett veszélyhelyzet, illetve az ezzel kapcsolatos eddigi, illetve a közeljövőben várható még szigorúbb korlátozó intézkedések miatt az alábbi tájékoztatást adjuk:

A jelenlegi helyzetet értékelve úgy ítéljük meg, hogy a meghirdetett Ipari alpinista képzéseink során a legkörültekintőbb szervezés ellenére sem tudjuk kizárni, illetve a még elfogadható minimálisra csökkenteni a résztvevők megfertőződésének veszélyét. Mindemellett nagy a valószínűsége annak is, hogy rövid időn belül olyan szigorítások lépnek életbe, amik megtiltják minden személyes jelenlétet igénylő oktatás megtartását. Sőt, még a szakmai vizsgákat is felfüggeszthetik, így a tanfolyam befejezését, illetve a szakmai vizsga megszervezését sem tudjuk garantálni.

A rendkívüli helyzetre tekintettel, minden résztvevő egészségének megóvását szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy ipari alpinista tanfolyamaink indítását bizonytalan ideig elhalasztjuk. A késedelem miatt megértésüket kérjük!

Bízunk abban, hogy a veszélyhelyzet mihamarabb elmúlik, és képzéseinket is folytatni tudjuk! Erről természetesen azonnal értesíteni fogunk minden jelentkezőt.

Kérjük, hogy kérdés esetén elérhetőségeinken érdeklődjön!

Jó egészséget kívánunk!

Budapest, 2020.03.17.

Üdvözlettel: Hexa-Alpin Kft.